skip to Main Content

Betalning av Medlemsavgift 2019

4 januari har Bretonklubben skickat ut faktura med OCR-nr per mail på Medlemsavgift 2019 till alla gamla medlemmar. Helt nya Medlemmar ska först registrera sig, så skickar vi faktura sen.

Du kan betala per SWISH, Handelsbankens bankkonto eller BG-nr. Tyvärr föll BR-nr bort från fakturan. Det är BG 281-8961.

OBS! Ange enbart OCR-nr vid betalning – INGET mer

Om du inte fått en faktura, kan det hamnat i din Skräpkorg eller också har vi fel mail-adress till dig. Om du inte hittar någon faktura hör av dig till kassor@breton.se. Betala INTE utan att ha fått fakturan.

Svensk Bretonklubb inför ny Betalningsrutin fr o m 2019-01-01

 • För att öka servicen mot våra medlemmar och för att minska Bretonklubbens administration kommer vi införa en helt ny betalningsrutin fr o m 1 januari-2019.
 • Rutinen innebär att vårt bokföringssystem kommer skicka ut fakturor per mail både för betalning av Medlemsavgift och Startavgift för Jaktprov och Utställningar. Fakturan kan betalas till klubbens bankgiro, bankkonto på Handelsbanken eller via SWISH precis som tidigare.
 • Nyheten innebär att fakturan kommer innehålla ett individuellt OCR-nr som ni måste ange på betalningen, liksom ni gör på de flesta andra fakturor ni betalar. Genom OCR-numret hanterar bokföringssystemet så att fakturan automatiskt bokförs på medlem och typ av betalning.
 • Betala INTE längre till Bretonklubben utan Faktura!
 • Denna nya rutin innebär självklart att det är extra viktigt att vi har rätt mail till er. Om ni har bytt mail eller är medvetna om att vi skulle ha fel mail till er, ber vi er att skicka rätt mail-adress till medlemsansvarig@breton.se.
 • Om du absolut inte vill ha fakturan per mail, utan per papperspost, kontakta Bretonklubbens kassör Teddy Lindberg  070-209 12 74, kassor@breton.se och ange din postadress.
 • Nedan är ett exempel på hur fakturan kommer se ut
 • OCR-nr som ska anges vid betalning, hittar ni i gråa rutan nere till höger på fakturan (se rosa fyrkant nedan)
 • TIPS! Som en extra service, kommer fakturan dessutom ha en QR-kod (se blå fyrkant nedan). Om du betalar via din bank-app kan du scanna QR-koden. Då anges konto nr, belopp och OCR-nr per automatik.

Exempel hur en betalning med QR-kod fungerar via Nordeas Bank-App

 1. Starta Bank-Appen som vanligt
 2. Välj Betala och Från konto som vanligt
 3. Nu visas en kamera uppe i högra hörnet. Klicka på Kameran
 1. Klicka på QR-kodläsare
 2. Det blir ett fyrkantigt fönster med kameran – sikta på QR-koden. Fungerar med de flesta data-skärmar och alla utskrivna papper
 3. När du har QR-koden tillräckligt nära, så klickar QR-läsarens kamera med en bock
 1. Alla data läses automatiskt in i Bank-Appen
 2. Signera och betala som vanligt- KLART!
Back To Top