skip to Main Content

Anmäl din hund, genom att fylla i formuläret längre ned på denna sida och klicka på SKICKA. En anmälan per hund och provställe. 

Ni som använder autofyll i formulär, var vänlig att kontrollera att alla uppgifter kommer i rätt fält.

OBS! Om du inte skulle få en bekräftelse direkt här på hemsidan längst ned, har något blivit fel med din anmälan. Gör i så fall om den! OBS!

Alla raser från SKF är välkomna på Bretonklubbens jaktprov och alla Bretoner är välkomna på SKFs jaktprov. Övriga raser inom SKF ska även anmäla via nedan web-anmälan. Om du ska anmäla en Breton till annat SKF-prov, klicka istället HÄR för att fylla i blankett och skicka till aktuellt SKF-prov.

SKFs jaktprovskalendarium finner du här

NYA REGLER VID DEBITERING AV EV ÅTERBUD

Alla ev Återbud ska registreras via Återbuds-web-formuläret HÄR

Vid Återbud kommer du normalt debiteras 25 % av Startavgiften för Bretonklubbens Administrationskostnad. Om det är Corona-orsak debiteras 0 % (intyg krävs).

Om Återbud lämnas mindre än 5 dagar före provstart, debiteras 100 %, om inte intyg om giltig orsak skickats till kassor@breton.se senast vid provstart.

Regler för Intyg: Vid skada eller sjukdom för hund/förare krävs veterinär/läkarintyg. För Corona-orsak eller löptik krävs intyg av någon för SKF känd person. Om inget intyg kommit Kassören tillhanda vid provstart, kommer inget intyg efterfrågas och full avgift debiteras per automatik.

Reservlista:

    • Om du får förhinder eller inte vill ha din Reservplats, ska du lämna Återbud omedelbart på Återbudsformuläret
    • Ingen startavgift kommer debiteras dig vid Återbud, så länge som du står på Reservlistan
    • Men om du tackar NEJ till erbjuden plats debiteras du 25 %
    • Om du tackar NEJ till ett erbjudande som du får, mindre än 5 dagar före provstart, debiteras du 100 %

OBS! Glöm inte att även klicka på SKICKA, annars kommer din anmälan inte fram. 

Om du inte skulle få en bekräftelse direkt här på hemsidan, har något blivit fel med din anmälan. Gör i så fall om den! OBS!

Back To Top