skip to Main Content

Vill du sponsra Bretonklubben? Byt hundförsäkring till Svedea

Bretonklubben har ett samarbete med SVEDEA HUNDFÖRSÄKRING.

DEN SOM ÄR MEDLEM I BRETONKLUBBEN FÅR ETT FÖRMÅNLIGT PRIS OCH BIDRAR OCKSÅ TILL KLUBBENS VERKAMHET – SVEDEA BETALAR 5 % AV FÖRSÄKRINGSAVGIFTEN TILL KLUBBEN.

Du får Bretonklubbens avtal, om du köper försäkringen snabbt och enkelt genom att klicka på Svedea-länken eller loggan nedan. Via Svedeas hemsida, kan du även få mer information om villkor mm. Du kan ta del av erbjudandet oavsett när din nuvarande försäkrings förfallodag är. Du betalar först när försäkringen börjar gälla.

För dig som har två hundar, är det bara att registrera en hund till via länken nedan. Om du har fler än två hundar, tycker att det är bökigt att registrera på web:en eller har några frågor – kontakta våran kontaktperson på Svedea

OBS! Gå via nedan länk, för att få Bretonklubbens rabatt!
Klicka här för att teckna försäkring hos Svedea

Catalina Gustafsson
Mail: catalina.gustafsson@svedea.se
Tel nr: 08-790 03 35

Försäkringsbolaget SVEDEA  startade verksamhet i Sverige 2010 med målsättningen att bli marknadsledare inom några specialområden (bl a hund & katt, motorfordon, båtar och skoter).

Företaget ägs av ett tyska Hanover Re –  i dag världens tredje största återförsäkringskoncern –  vilket garanterar stabilitet och seriositet.

Det som skiljer SVEDEA från de övriga aktörerna på den svenska marknaden är att de arbetar med ras-specifika erbjudanden och att det vill ha dialog med hundklubbar vid utformningen av försäkringen.

Vi har jämfört SVEDEAS erbjudande med de just nu stora aktörerna på den svenska marknaden och funnit att SVEDEA hävdar sig mycket bra.

Svedea

2018-01_svedea1

This Post Has 2 Comments

  1. Vore det inte bra med en länk till villkoren för försäkringen? Finns det någon form av flockförsäkring eller annan försäkring för uppfödare med flera hundar?

Kommentarer är avstängda.

Back To Top