skip to Main Content

Forum

Välkommen till Bretonklubbens forum!

Här kan du läsa alla inlägg som gjorts. Skriv gärna själv ett inlägg!

För att kunna skriva ett inlägg eller kommentera måste du vara registrerad, vilket är enkelt. Skriv bara ett mail till endera anna@ripvidet.se eller kjell.e.lundberg@hudiksvall.st . Där anger du namn och eventuellt alias. Klart!  Du behöver inte vara medlem i klubben för att vara registrerad och din mailadress lämnas inte ut.

Vanliga regler för diskussionsforum av detta slag gäller: Personangrepp är inte tillåtna ej heller annonsering av kommersiell verksamhet.

Bretonklubben har även en Facebook-sida som du också kan besöka.

Välkommen med ditt debattinlägg!

 

Välkommen Gäst 

Visa/Göm Menyn

Välkommen Gäst. För att skriva i forumet krävs registrering.

Sidor: [1]
Författare Ämne:Nya hemsidan
Oyvind
Mini
Inlägg: 11
Permalink
avatar
Inlägg Nya hemsidan
på October 17, 2013, 09:16
Citat

Vill berömma redaktionen för det fina jobb man gör med den nya hemsidan. Den är attraktiv, lätt att hitta i och i det stora och hela mycket relevant. Bildmaterialet är delvis helt underbart!! Dock undrar jag över varför vissa bilder på framsidan hänvisar till andra hemsidor? Många bilder har ingen text, medan andra har det.
Det finns ju en egen sida med länkar?
Jag tycker hemsidan ska vara neutral, helt enkelt

Med vänlig hälsning Öyvind

Anna-
Norén
Administratör
Inlägg: 4
Permalink
avatar
Inlägg Sv: Nya hemsidan
på October 23, 2013, 20:42
Citat

Skoj att du uppskattar hemsidan!

En hemsida är något som vi bygger upp tillsammans: Bretonstyrelsen, Web-masters och alla medlemmar. Så vi web-masters uppskattar verkligen att få in synpunkter på hemsidan. En hemsida är inte statisk, utan den ska ständigt förbättras.

Då och då efterlyser vi web-masters flera snygga foton till hemsidan. Alla snygga foton på bretoner är välkomna! Så det är tack vare alla medlemmar som skickar in foton, som vi har lyckats bygga upp foto-banken. Om man går till Galleri och väljer Startsidebilder, så finns en förteckning över alla Startsidefoton med både fotograf och hund angivet.

Bland våra medlemmar har vi några hel- och halvprofessionella fotografer som gratis låtit oss använda deras fina foton på hemsidan. Om de då själva har lagt till en stämpel med hänvisning till hemsidor, som visar vem som är fotografen, har vi bedömt att det är OK som en snygg gest, mot att vi får använda deras professionella foton gratis.

Kjell och Anna
Webmasters

Sidor: [1]
Mingel Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Sidan laddades på: 0.055 sekunder.
Back To Top