skip to Main Content

 

 

Anne Michanek Nilsson
Regionombud Skåne, Blekinge och Halland
Suppleant i styrelsen

anne-nilsson-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne Michanek Nilsson
Yngsjövägen 530-40
296 92 Yngsjö
Tel: 0733-984600
E-post:anne@blomgrossisten.se

Jag heter Anne Michanek Nilsson och bor i Skåne vid kusten i en liten by som heter Yngsjö. Jag bor där tillsammans med min man, alpackorhöns och fyra hundar, en Münsterländer, två jaktCockrar och numera en Breton.
Jag har tre barn som alla är utflugna och har just avslutat en karriär som förskollärare, så numera satsar jag på jakthundar och hundträning på heltid,  förutom jobbet med mitt hundpensionat.
Hundar har jag älskat hela mitt liv och när det var dags att skaffa en jakthund föll valet på en allround fågelhund Münsterländer,
sedan följde en liten cocker av jakttyp, en valpkull på henne där vi behöll en valp.
För två år sedan fick jag chansen att köpa en Breton, jag flög upp till Piteå och hämtade hem henne, jag hade då i flera år varit intresserad av rasen.
Underbara att se på fältet /fjället mjuka och vänliga hundar, små smidiga snabba fina viltfinnare, Speja har visat sig vara både klok vänlig och MYCKET påhittig, en liten utmaning.
Det finns inte så många av rasen i Skåne men vi har lyckats få ihop ett litet gäng som vill träna tillsammans. Jag hoppas förstås att fler söderut upptäcker den här härliga rasen.

Back To Top