skip to Main Content

Saknar du Bretonbladet? Betala in Medlemsavgiften för 2018!

Ett nytt fint Bretonblad har just skickats ut till alla medlemmar i Svensk Bretonklubb. Saknar du Bretonbladet? I så fall beror det nog på att du inte har betalat in medlemsavgiften. Så om du vill fortsätta att få Bretonbladet, är det bäst att du betalar in medlemsavgiften. 

Det är fortfarande flera gamla medlemmar som ännu inte har betalat in för 2018. Det är bara ni som är medlemmar som får Bretonbladet, som får starta jaktprov mm. Dessutom har de Bretonklubbens regioner flera trevliga aktiviteter som enbart medlemmar får delta på eller att Bretonklubbens medlemmar får sponsring.

Om du är medlem sedan tidigare:
Du har tidigare fått ett mail med ditt medlems nr och de adressuppgifter som Bretonklubben har om dig. Om du inte fått det, har vi troligen fel mail-adress till dig, eller också kan mail:et hamnat i din skräp-korg. Hittar du inget mail kontakta medlemsansvarig@breton.se  så får du hjälp.
Betala in 2018 års medlemsavgift 350 kr till Svensk Bretonklubbs Bankgiro 281-8961 eller via Swish 123 32 75 922
För extra familjemedlemmar: 100 kr/familjemedlem
OBS! Glöm inte att ange både ditt medlemsnummer och ditt namn på inbetalningen! OBS!

Du som tidigare varit medlem, ska du INTE registrera dig igen på breton.se. Om du inte vet ditt medlemsnummer, kontakta medlemsansvarig@breton.se
Du kommer få bekräftelsemail med medlemskort inom ett par veckor, efter att du har betalt.

Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Om de inte gör det eller om du inte fått bekräftelse hör av dig till medlemsansvarig@breton.se           

Om du vill bli medlem i Bretonklubben och inte varit det tidigare: 
Fyll då i webbformuläret som du hittar här så att vi får dina adressuppgifter.
Du skall då få en bekräftelse direkt på skärmen. Om du inte får det, så har det blivit något fel. Upprepa då proceduren,  glöm inte att trycka på SKICKA längst ned. Därefter betalar du enligt ovan och uppger då både ditt namn och det medlemsnummer du fått.  Du kommer att få ett bekräftelsemail inom ett par veckor på din betalning.

Om du skulle ha problem med anmälan, kontaktar du medlemsansvarig@breton.se  så får du hjälp!          

Välkommen in i Bretonklubben!        

Genom att betala medlemsavgiften till Bretonklubben, godkänner du att Bretonklubben har dina adressuppgifter i Bretonklubbens medlemsregister. Addressuppgifterna används enbart för internt bruk inom Bretonklubben och SKF, för att kunna skicka ut information och Bretonbladet.

Back To Top