skip to Main Content

Ny Träningsgrupp Region Dal/Gäst/Häls

En ny Träningsgrupp startas undre våren i Region Dalarna/Gästrikland/Hälsingland som kommer hålla till i Falun/Borlänge-trakten. 
 
Start söndagen 13 mars kl 15.00- ca 17.00 på Jägareförbundets Parkering, Krontallsvägen 10, Falun – Bakom Tallens Köpcentrum. 
 
Nästa träff planerar vi till 27 mars kl 15-17, samma ställe. 
 
Vill Du vara med tillsammans med din Breton?
 
Vi har tänkt att att ni som önskar kan träffas varannan/var tredje vecka och att vi kan träna lite tillsammans lite av varje t ex:
  • Lite allmän lydnadsdressyr – vi kan köra bara lite själva och dessutom kanske hyra in någon proffs-dressör ett par gånger
  • Apportträning
  • Åka tillsammans någonstans och träna på fågel
  • Kanske lite skjutträning 
  • Ha trevligt tillsammans
  • mm
Första gången tänkte vi mest träffas, hälsa på allas hundar, vi bjuder på fika och sen att vi diskuterar när, var & hur ni vill att vi ska göra. Så kan vi boka upp ett schema för våren & hösten. Till att börja med tänkte vi oss söndag-eftermiddagar. Men när det är ljusare kan det gå en vardagkväll också, om ni tycker det passar bättre. 
 
Svara till anna@ripvidet.se om du är intressera att vara med, eller svara på nya Facebook-gruppen Svensk Bretonklubb Dalarna/Gästrikland/Hälsingland 
så vi vet ungefär hur många som vi ska fixa fika till och hur många som är intresserad av att vara med i Träningsgruppen. 
 
Om du har förhinder 13 mars, men vill vara med i gruppen, svara gärna då med, så att vi vet att du är intresserad! 
 

Ni som är mer långväga, eller nära men mycket upptagna, är självklart välkomna bara någon gång när det passar er.

VÄLKOMNA!
 
Hälsar Magnus Larsson & Anna Norén
Back To Top