skip to Main Content

Sidsjö-provet 17-18 aug

Hej Alla semesterfirare!

Jag måste få störa lite och påminna om de jaktprov bretonklubben anordnar denna höst. Det är rätt mycket plats kvar på proven. Vill speciellt trycka på mitt skogsprov i Sidsjö (Bräcke), som går torsdag fredag innan provet i Gräftåvallen. Det finns 2 platser kvar på torsdag och 3 på fredag innan det blir lottning.

Anmäl er till provet som vanligt via SKK Start. Sista anmälningsdag 30 juni. Direktlänk till Sidsjö nedan (OBS! Länken fungerar enbart, om du har loggat in på SKK Start först)

Anmälan till Sidsjö i SKK Start

Instruktioner till Anmälan via SKK Start  (scrolla ned en bit på sidan)

De gånger vi kört har det varit bra utdelning för de som startat. Vid två dagars start har vad jag kommer ihåg alla haft chans på fågel minst en dag men de flesta bägge dagarna. Antalet priser har därför varit högt. Markerna är bestående av myrar och skog där fågeltillgången är god med framförallt tjäder men även orrar. Detta år borde antalet kullar vara högt då vädret vid häckningen var bra.

Boende finns i Hunge (begränsad mängd hundrum) samt i Gällö (camp Viking) och Bräcke beroende på önskemål och nivå på bekvämlighet. Annan enklare boendestandard kan kanske ordnas ta kontakt i så fall.

Länkar till boenden

Om det finns övriga frågor är det bara att höra av sig.

Provledare Per-Ivar Norell 070-224 94 17

Back To Top