skip to Main Content

Ida-Marie Stenberg, Regionombud i Västerbotten Norr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ida-Marie Lundqvist
Furunäsgatan 26 
932 37 Ursviken
Mobil: 0706-57 54 78
Idamarie.stenberg@gmail.com

Hejsan
Mitt namn är som ovan angett Ida-Marie Stenberg, kallas främst för bara Ida men båda funkar utmärkt. Bosatt i Ursviken med min dotter och för närvarande tre Bretoner. Dottern hänger med på dom flesta hundträningar/träffar som jag åker på i närheten av Skellefteå och har alltid gjort. Hoppas på att kunna ta med henne på jakt i framtiden. 
Uppvuxen med div älghundar då pappa är jägare. Jag själv har haft draghundar tidigare och försvarets schäfer på foder. 
Jaktåsens Riva är min första breton och första jakthund jag har tränat. Jag tog jägarexamen under hennes första levnadsår. Med Riva provade jag utställning som jag tycker är riktigt roligt. Och det gick ju super bra. Provade jaktprov, och det gick ju bevisligen vägen det med, jag tror Riva lärde mig mer än jag henne även på proven och inte bara i skogen. Super kul var det i allafall, rekommenderar alla att iallafall prova en gång så då vet ni vad det innebär. 
Snabbt på varann välkomnade jag två till bretoner i hemmet med 6 månader mellan varann. Jaktåsens Prix samt Jaktåsens Freia. Dessa två har gett mig några extra gråa hår på huvudet då krutburkarna har lätt att ”explodera” och det mesta inte riktigt går som matte har tänkt. Jag jagar både skog och fjäll med hundarna och så ofta det finns möjlighet.
 
Vi är ju några i regionen som brukar träffas lite då och då, vi tränar och fikar så om det finns frågor så tveka inte att höra av er. Kan inte jag svara så finns det andra duktiga hundägare som jag kan hänvisa till. 
 
Ida-Marie 

 

Back To Top