skip to Main Content

Jens Gustafsson
Regionombud Gävleborg-Dalarna

Jens Gustafsson
Tavelvägen 44
818 32 Valbo

Tel bostad: 026-320 68
Tel mob: 070 621 36 31
E-post: jensitavlan@telia.com

Som överskriften redan skvallrat om, så heter jag alltså Jens Gustafsson. Jag och min familj, bestående av fru och två barn, bor och verkar en liten bit utanför Gävle. Närmare bestämt Valbo. Mitt intresse för jakt väcktes i de yngre tonåren. När jag som trettonåring skjutit mina första ringduvor, så var jag fast. Jakt i allmänhet, men fågeljakt i synnerhet! Efter min första ripjakt, där jag bara var med som skytt, så stod det klart att jakten över stående var min grej. Åren därefter åkte jag ”snålskjuts” på mina kamrater, som fick hålla med hundar. När blöjtiden var över för mina barn, så var det ett lämpligt tillfälle att skaffa en egen hund. Att valet föll just på Breton, tänker jag inte fördjupa mig i här och nu, då detta bara skall vara en kort presentation. Det skulle ta alldeles för stor plats!
Min speciella funktion i styrelsen är ungdomsverksamhet och profilprodukter, men den viktigaste uppgiften är ändå att driva vår ras och klubb framåt….
Om ni har frågor och funderingar om Breton, så är Ni välkomna att ringa. Det är inte säkert att jag har något vettigt att komma med, men jag skall göra mitt bästa….

Back To Top