Meny
Falköping 2017 Almkullens Eamon

Nytt år och nytt medlemsskap i Bretonklubben!

Om du är medlem sedan tidigare:
Du bör ha fått ett mail i dagarna, med ditt medlems nr och de adressuppgifter som Bretonklubben har om dig. Om du inte fått det, har vi troligen fel mail-adress till dig, eller också kan mail:et hamnat i din skräp-korg. Men du kan alltid betala in medlemsavgiften ändå.
Betala in 2018 års medlemsavgift 350 kr till Svensk Bretonklubbs Plusgiro 49 01 56-7 eller via Swish 123 32 75 922
För extra familjemedlemmar: 100 kr/familjemedlem
OBS! Glöm inte att ange både ditt medlemsnummer och ditt namn på inbetalningen! OBS!

Eftersom du tidigare varit medlem, behöver du INTE registrera dig igen på breton.se. Om du inte vet ditt medlemsnummer, kontakta medlemsansvarig@breton.se
Du kommer få bekräftelsemail med medlemskort inom ett par veckor, efter att du har betalt.
Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Om de inte gör det eller om du inte fått bekräftelse hör av dig till medlemsansvarig@breton.se           

Om du vill teckna nytt medlemsskap i Svensk Bretonklubb:         
Fyll då i webbformuläret som du hittar här .
Du skall då få en bekräftelse direkt på skärmen. Om inte så har det blivit något fel. Upprepa då proceduren,  glöm inte att trycka på ”skicka” längst ned.  Därefter betalar du enligt ovan och uppger då både namn och det medlemsnummer du fått.  Du kommer att få ett  bekräftelsemail inom ett par veckor.  Om -du skulle ha problem med anmälan, kontaktar du medlemsansvarig@breton.se  så får du hjälp!          

Välkommen in i Bretonklubben!        

       
Genom att betala medlemsavgiften till Bretonklubben, godkänner du att Bretonklubben har dina adressuppgifter i Bretonklubbens medlemsregister. Addressuppgifterna används enbart för internt bruk inom Bretonklubben och SKF, för att kunna skicka ut information och Bretonbladet.