skip to Main Content

Appetitt är numera exklusiv fodersponsor åt Svenska Bretonklubben!

Avtalet innebär bl a att Appetitt kommer att finnas med på Bretonklubbens hemsida, i medlemstidningen samt även som fodersponsor vid större tävlingar och arrangemang.

Appetitt produceras på egen fabrik i Norge. Hela 85% av råvarorna i Appetitt kommer från Skandinavien, det är endast riset vi tvingas importera (av naturliga själ).

Det som bl a särskiljer Appetitt är framförallt hög smaklighet, väldigt hög smältbarhet och ett högt och riktigt balanserat innehåll av de livsviktiga Omega3 och Omega6 fettsyrorna.

Appetitt har från start riktat sig mot aktiva hundar och hundägare.

I Sverige har bolaget bakom Appetitt, AgriPet AB, funnits sedan 2010.

Appetitt består av ett komplett foderprogram som oavsett ålder, aktivitetsnivå eller storlek på hunden, så har vi ett foder som passar.

Vi har bl a två produkter som riktar sig till hundar i hårt eller mycket hårt arbete, som kanske är det mest intressanta för er Breton ägare och jägare.  Appetitt Energy och Appetitt Extreme.

Appetitt Energy innehåller                                          Appetitt Extreme innehåller
26% protein och 24% fett.                                          29% protein och 33% fett.

Prisbilden på Appetitt ligger mellan 459 – 499:-/st beroende på sort.

Säckarna rymmer 12kg. För vanlig konsument har våra återförsäljare ett bonuskort som ger var 11:e säck gratis. För uppfödare eller för dig med minst 4 vuxna hundar, registrera er i vår Breeder Club. Då erhåller ni hela 33% rabatt genom systemet Köp 6 säckar, betala för 4. Förutom ett riktigt bra pris ger det er även möjlighet att beställa gratis valplådor mm till framtida valpkullar.

Lista på våra återförsäljare finns på vår hemsida, www.appetitt.com men även via vår Facebooksida, sök på appetittfoder. Här finns även det mesta av information som ni kan tänkas vara intresserade av, så kika gärna in!

För de som inte har någon återförsäljare på sin hemort erbjuder vi gratis hemleverans.

Som privatkonsument behöver du köpa 2*12kg för att få det fraktfritt hemskickat, som medlem i vår Breeder Club köper du 6st och betalar för 4st, även det fraktfritt. Betalning mot 10 dagars faktura.

Vilka frågor och funderingar du än kan tänkas ha, hör gärna av dig direkt till mig! Det är även på samma telefonnummer och e-post ni gör er beställningar för era direktleveranser.

Jag hoppas på ett långt och givande samarbete oss emellan!

 Vänliga hälsningar

Robban Rosén
Tel 0414-48 02 00
E-post robban@agripet.se

Back To Top