skip to Main Content

Bretonklubben lanserar en Webbshop

Nu lanseras Bretonlubbens Webbshop

Under hösten och våren har Bretonstyrelsen arbetat med att skapa en webbshop för alla medlemmar i Bretonklubben. I shopen finns produkter från Haglöfs, Craft och Adidias. Webbshopen är faktiskt två stycken, en från Intersport och en från Haglöfs.

Ett arbete pågår också för att ge medlemmarna möjlighet att lägga till en egen text – exempelvis Kennelnamn, hundman, team-namn osv. Sortimentet ska utvecklas tillsammans med medlemmarna. Ambitionen är att lägga in fler produkter exempelvis hundtäcken, koppel, filtar och annan lämplig utrustning för Bretonägare.

-Det är bra att öka kännedomen om vår klubb. Kanske blir den en jacka från Haglörs, säger Lennart Berglund

-Om fler känner till Bretonklubben, kan vi få in fler sponsorer och utveckla föreningsarbetet, berättar Nicklas Nyman (Profilproduktansvarit i Bretonstyrelsen) och fortsätter med att uppmana medlemmar som har tankar om sortimentet att kontakta Nicklas

Intersport sköter webbshopen. De har ett lager i Uppsala och produkterna trycks med klubbemblem och logotype. 

Nicklas lägger till att det är viktig att kontrollera storleken innan man beställer något. Produkterna trycks med klubbemblem och sponsorernas logotype, och kan inte returneras. Leveranstiden är ca 10 dagar. 

Länkar till Webbshoparna:

Intersport

Haglöfs – Under ett par veckor i juli är Haglöfs klubbshop stängd då tryckeriet har sommarsemester. Under senare delen av juli kommer shopen öppna igen. Du är välkommen att beställa dina klubbkläder vid jubileet i Älvkarleby då Intersport finns på plats

Back To Top