skip to Main Content

EFTERLYSNING: Egna foton och jakthistorier & foton till Galleriet och Startsidan

Nu när det är jaktsäsong, vill vi påminna om att vi vill gärna att ni skickar in era egna – Jakthistorier och Foton till Bretonsidan. De finns som egen rubrik på Aktuellt.

Alla bidrag är välkomna!

Historier som är roliga, dråpliga, om duktiga hundar, när det gått bra eller dåligt. Foton som ni gillar av alla de slag: jaktfoton, hundfoton, vackra, tokiga, roliga, häftiga mm. Det måste inte vara de perfekta fotona.

Skicka ditt bidrag till webmaster@breton.se

Foton bör helst inte vara i originalstorlek. Förminska dem gära till  till 450 pixlar/bildpunkter brett eller något ditåt.

Mer EFTERLYSNING!

  • Fot0n till Galleriet – Saknas din hund i Galleriet. Skicka in ett snyggt foto på hunden och fyll i word-formuläret med alla uppgifter om hunden. Hunden behöver inte vara meriterad för att finnas med i Galleriet. Det enda som krävs är att någon i familjen ska vara medlem i Bretonklubben. Skicka till webmaster@breton.se. Fotot bör vara ca 450 bildpunkter/pixlar bred och storleken mindre än 1 MB.
  • Våra Champions  – Är din hund Jakt- Utställning eller Dubbelchampion? Saknas den på Championsidan? Skicka i så fall in ett snyggt foto till webmaster@breton.se. Fotot bör vara ca 450 bildpunkter/pixlar bred och storleken mindre än 1 MB.
  • Foton till Startsidebilder – Om du har något riktigt snyggt breton- eller jaktfoto. Skicka det till vår startsida. Detta ska vara högupplöst och passa i ett långsmalt format, längden ska vara ca 3 gånger höjden.

Skrållan o Gnista

Back To Top