skip to Main Content

Eirams Kennelträff Gotland

En vecka på Gotland och mötte våren

Vi har haft en fantastisk vecka med mycket sol och stubbgräs på åkrarna och som var utan snö  och på sidan av var det stora fält med Blåsippor.

Jag Thomas Borg har varit med på en träff tidigare men då utan hund, men nu var det annat då jag har fått ta över en valp som nu är 11 månader och heter Eirams Gustav Gute. Det var en härlig upplevelse att själv vara med i samarbetet med hunden, wow vilken grej. Nu har ni mig fast i Bretonklubben länge, men det har ni väl förstått att det skulle bli när ni träffade mig första gången, ja ni som var där då.

Marie Nylander har piskat mig både på för-och eftermiddagarna på åker efter åker som jag aldrig skulle ta slut.

Jag tror jag börjar fatta galoppen och min hund Gustav Gute väntar in mig tålmodigt som har känslan för fågeljakt  i blodet från början.

Och nu har jag också lärt känna ännu fler jättetrevliga Bretonkamrater. Tack  Marie Nylander från oss alla det var storslaget.

Thomas Borg och Eirams Gustav Gute


Tyvärr kunde inte alla var med på bilden men vi som är med är Margaret, Thomas E och Marie själv samt jag Thomas B

Back To Top