skip to Main Content

Lydnadskurs i Umeå

Inbjudan till allmän lydnadskurs under januari för valpar och ”unghundar” i Umeå med omnejd, kursen kommer också att innehålla förberedande fågelhundsdressyr samt tipps och råd inför kommande tid med hundarna. Kursen är ett samarbete mellan region södra Västerbotten Svensk Bretonklubb och Umeå garnisons hundklubb.

Kursen kommer att vara förlagd till Umeå garnisons lokaler (gamla I 20) som ligger centralt i Umeå. Området och lokalen är avskilt från annan verksamhet i omgivningen. Kursen kommer att ledas av undertecknad som är utbildad instruktör av Hundskolan vision genom Svensk Bretonklubb.

Vi kommer att blanda praktisk dressyr med teori med grunderna i en allmän hundkunskap. Den praktiska delen kommer att vara förlagd utomhus men den teoretiska delen kommer ske inomhus i direkt anslutning.

När: 12 och 13 januari, 09.00-16.00 båda dagarna

Var: Umeå garnisons lokaler på ”Umestan” (gamla I 20 området) infart mot Vännäsvägen.

Kostnader: 200 kronor för medlemmar från respektive förening och 600 kronor för ej medlemmar. Resterande del betalas henom bidrag från Svensk Bretonklubb.

Bra att veta: Hundarna kommer att placeras i bilar under kursen ”teoridelar”, motorvärmare platser finns i anslutning till lokalerna. Kursen är öppen för andra raser än Breton, begränsningar finns i hur många som kan erbjudas plats. I dag är ett ”max” antal satt till 10 ekipage från SBnk, Principen ”först till kvarnen” är det som gäller.

Anmälan görs direkt till regionsombudet på e-post, burre@burwall@umea.st
Med uppgifter på namn och personnummer på deltagare (krävs för att finnas på försvarsmaktens område), Hundens namn och ålder och övriga kontaktuppgifter som adress, e-post och telefon.

Frågor eller andra funderingar kontakta:

Anders Burwall
Vintermyrvägen 22
905 96 Umeå
Tel: 070-3416721
Mail: burre@burwall.st

Välkomna!

Back To Top