skip to Main Content

Ny betalningsrutin 2019

Bretonklubben inför helt ny betalningsrutin 2019

För att öka servicen mot våra medlemmar och för att minska Bretonklubbens administration kommer vi införa en helt ny betalningsrutin fr o m 1 januari-2019.

OBS! BETALA INGEN MEDLEMSAVGIFT FÖR 2019 ELLER STARTAVGIFT TILL JAKTPROV FÖRE NI FÅTT EN FAKTURA! OBS!

Rutinen innebär att vårt bokföringssystem kommer skicka ut fakturor per mail både för betalning av Medlemsavgift och Startavgift för Jaktprov och Utställningar. Fakturan kan betalas till klubbens bankgiro eller via SWISH precis som tidigare.

Nyheten innebär att fakturan kommer innehålla ett individuellt OCR-nr som ni måste ange på betalningen, liksom ni gör på de flesta andra fakturor ni betalar. Genom OCR-numret hanterar bokföringssystemet så att fakturan automatiskt bokförs på medlem och typ av betalning.

OBS! Ange OCR-koden från din faktura på inbetalningen. Men INGET mer!

Som en extra service, kommer fakturan dessutom ha en QR-kod, så att ni som önskar kan scanna och betala med er bank-app.

Denna nya rutin innebär självklart att det är extra viktigt att vi har rätt mail till er. Om ni har bytt mail eller är medvetna om att vi skulle ha fel mail till er, ber vi er att skicka rätt mail-adress till medlemsansvarig@breton.se.

Om du absolut inte vill ha fakturan per mail, utan per papperspost, kontakta Bretonklubbens kassör Teddy Lindberg  070-209 12 74, kassor@breton.se och ange din postadress.

OBS! BETALA ALLTSÅ INGEN MEDLEMSAVGIFT FÖR 2019 ELLER STARTAVGIFT TILL JAKTPROV FÖRE NI FÅTT EN FAKTURA! OBS!

Back To Top