skip to Main Content

Ny redaktör för Bretonbladet sökes!

Undertecknad har nu varit redaktör för vår tidning ungefär sex år vid det här laget. Det är en lång tid! Det har varit en stimulerande sysselsättning som jag kombinerat med att vara både styrelseledamot och webbansvarig även om det senare jobbet till mycket stor del sköts av Anna Norén, allt detta kombinerat med livet som Bretonägare och ett ganska hektiskt yrkesliv. Det senare är dock sedan en tid ett passerat stadium eftersom jag är ålderspensionär med råge dessutom.

Pensionär säger då somliga säkert: Då har man all tid i världen! Nej säger jag, det är då man verkligen börjar få ont om tid!

Hur som helst: Klubben söker ny redaktör för Bretonbladet. Jag sitter ju i styrelsen men det behöver man absolut inte göra. Intresse för att göra vår tidning spännande och en viss språkkänsla räcker gott. 

Du som känner att detta skulle passa dig- kontakta mig eller någon annan i styrelsen snarast!

 

Kjell Lundberg

 

Back To Top