skip to Main Content

Vindelälvsdraget 2019

15-17 mars står lag nummer 16, Team Svensk Bretonklubb, på startlinjen i Vindelälvsdraget igen.

Förra gången hade vi åkare från en stor del av Sverige och hoppas nu på att få se några nya ansikten. Vill du åka tillsammans med oss så är det dags att du hör av dig. Förutom åkare och hundar så behöver vi också några som håller i allt runt omkring och gärna någon som fotar.

Du bör kunna skejta något så när och ha en hund som är tränad i drag. De kortaste sträckorna är 5 km och de längsta drygt 20 km. Vissa sträckor får man dela mot ett tidstillägg men denna gång kommer vi att försöka satsa på att försöka förbättra vår placering och inte dela alla sträckor.

Huvudfokus kommer fortfarande att vara att ge alla hundar och åkare en trevlig upplevelse och att ha roligt tillsammans.

Vi tar gärna emot sponsring i olika form då det kostar en hel del att medverka. Vi är väldigt tacksamma för både stort och smått. Vi hoppas också att ni som bor i närheten av sträckan kommer och hejar fram oss!

Följ oss gärna på vår Facebooksida: www.facebook.com/teamsvenskbretonklubb eller titta in på Vindelälvsdragets hemsida www.vindelalven.se/vdrag/swe

Har ni frågor eller vill anmäla er som åkare så kontakta Anneli Westerlund, anneli.westerlund@telia.com eller 070-244 89 63.

Bilder: Bonnie Wall och Vindelälvsdraget.

Anneli och Alice
Johannes
Back To Top