skip to Main Content

Skicka in foton på din hund!

Saknar du din hund i Galleriet, Champion- Tik eller Hanhundslistan? Skicka in uppgifter till oss om dem! Det enda kravet för att din breton får vara med i Galleriet, är att du är medlem i Bretonklubben. Inga meriter krävs av hunden.

Vi jobbar ständigt med att förbättra och uppdatera vårt bildgalleri. Du som saknar din hund i Galleriet eller Champion, skicka in uppgifter om hunden. Klicka här för att fylla i blanketten. Skicka den till någon av oss webmasters kjell.e.lundberg@hudiksvall.st eller anna.noren@storaenso.com.

Vi håller även på att ta fram avelslistor på tikar och hanhundar som är rekommenderade av avelsrådet. Om din hund uppfyller avelsrådets krav, fyll i samma blankett och skicka in till Johanna  peterjohanna@almkullen.se .

Du som redan har din hund på hemsidan: Kolla igenom att bilden och uppgifterna är uppdaterade. Om så inte är fallet skickar du de ändrade uppgifterna till någon av oss webmasters.

Vi önskar ävern bidrag till startsidefoton. Skicka till oss om du har ett kanonbra foto på din breton under jakt, tillsammans med familjen eller någon rolig situation. Fotot ska vara 830 x 270 bildpunkter.

Om du är nyfiken på vilka hundarna är på startsidebilderna, eller om du vill se fotona lite bättre, klicka här. En länk till startsidebilderna finns på Gallerisidan också. 

 

 

 

Back To Top