skip to Main Content

Gräftåvallen 18-20 aug – Säsongens första fjällprov med träning

2016-08-20_Graftavallen01

ANMÄLAN TILL JAKTPROV

Det nu ordinarie fjällprovet 19-20/8 i Gräftåvallen är en upprepning av det särskilda provet som hölls i augusti 2016 (fotot ovan). Det provet ägde rum inom Tåssåsens sameby på område TÅ5b. Fågeltillgången var mycket god båda dagarna, vi hade fågel i nästan alla släpp. Naturligtvis hoppas vi på samma goda förutsättningar i år!

Vi räknar med två partier och målsättningen är att även kunna gå på TÅ5a, jaktområdet söder om TÅ5b. Höstens jakt på den marken visade på god fågeltillgång även där.  LST Jämtland, välj karta Tåssåsen sameby

För de som är intresserade erbjuds fjällträning fredag 18/8 då vi går ut och värmer upp våra hundar inför helgens prov. Markvisare med lokalkännedom deltar.  

Tillgång till boende finns i form av minst 6 st privata stugor i Gräftåvallen med 4-6 bäddar i varje stuga. Stugorna är fullt utrustade med kök och porslin. Egna sängkläder medtages. Städning utförs av de boende. Möjlighet till uppställning av husvagn/husbil finns på området.

Fjällgården i Gräftåvallen erbjuder frukost och lunchpaket till deltagarna om man inte önskar ordna det själv i stugan. Restaurangen har även öppet för servering av lunch om man önskar stanna i stugan någon av dagarna. Den sedvanliga provmiddagen äger rum på Fjällgården lördag kväll. Fjällgården Gräftåvallen

I samband med anmälan till jaktprovet, anmäl även till Mats eller Magnus:
– eventuellt deltagande i träning fredag 18/8 och antal hundar
– önskas boende i stuga, antal personer och nätter (t ex tor – sön)
– önskas frukost på Fjällgården
– önskas lunchpaket
– deltagande på provmiddagen, antal personer

Priser för ovanstående är ännu inte fastställda så anmälan till ovanstående är ej bindande. Information om priser kommer att skickas ut när mer information finns.

Informationen mejlas till:

mats.agren@qat.se
eller
lofgren.olenas@telia.com

Det går även bra att ringa enligt nedan.

För frågor kontakta:

Mats 0705-869968
Magnus 0705-18 69 02

Hjärtligt välkomna!

ANMÄLAN TILL JAKTPROV

Back To Top