skip to Main Content

SKK Start – Nu kör vi!

Alla Rasklubbar inom SKF kommer helt byta rutin runt Anmälning till Jaktprov och all Administration runt Jaktprov. Det nya digitala verktyget heter SKK Start – och är framtaget i samarbete med SKK och Smothcomp. Med hjälp av SKK Start kommer vi förenkla alla våra rutiner runt Jaktprovsadministration. Vi får gemensamma rutiner för alla inom SKF, säkrare data, snabbare registrering i SKKs Hunddata och publik Domarkritik

Denna helg har vi just genomfört ett första skarpa test med SKK Start på Bretonklubbens Jaktprov i Tossåsen. Det allra mesta har fungerat perfekt. Därför ska vi nu köra SKK Start fullt ut på alla SKFs Jaktprov fr o m 25 mars.

Nu kommer vi hålla i tre st Utbildningar 15 och 21 mars, riktade till Domare, Provledare och Jaktprovsansvariga/Jaktprovssekreterare. Respektive Utbildning kommer bara hållas en gång. Vi har mail:at ut en inbjudan till alla som vi har rätt mail-adress till. Men vi kan ha fel mail-adress till dig. Om du tillhör någon av de tre grupperna, men inte har fått ett mail, kontakta anna@ripvidet.se så kommer du få en inbjudan!

Missade du utbildningen? Den har spelats in. Kontakta anna@ripvidet.se så får du en länk till inspelningen.

Om du har frågor & funderingar runt SKK Start, tveka inte att höra av dig till någon av oss i SKFs projektgrupp:

Nedan enkla Lathundar till SKK Start: 

Detaljerade instruktioner:

Detaljerade instruktioner för Administratörer i Rasklubbar:

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Back To Top